ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Գետնանուշով-թխվածքաբլիթ-1
Գետնանուշով թխվածքաբլիթներ
վաֆլե-ձողիկներ-1
Վաֆլե ձողիկներ շոկոլադե կրեմով
կարկանդակ-1
Պանրով ու խոզապուխտով կարկանդակներ
բուլկի-1
Գետնանուշով ու շոկոլադով բուլկիներ
նարնջով-կեքս-1
Նարնջով կեքս
Զամբյուղներ-1
Զամբյուղներ՝ սպիտակուցային կրեմով
Լավաշով-նախուտեստ-1
Լավաշով նախուտեստ
Շոկոլադե-քափքեյք-1
Շոկոլադե երկշերտ քափքեյք
Շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ
Թխվածք-1
Թխվածք «Բլոնդի»
Մանդարինով-պիրոգ-1
Մանդարինով պիրոգ
Տորթ-պայթյուն-1
Տորթ «Պայթյուն»
...10...1718...20...