ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Մոկա-1
Սրճային տորթ «Մոկա»
Չիզքեյք-«Պրեմիերա»-1
Չիզքեյք «Պրեմիերա»
Ամանորյա-թխվածք-1
Ամանորյա թխվածք սպիտակ շոկոլադե կրեմով
Շոկոլադե-տարտ-1
Նուշով և կաթնային շոկոլադով տարտ
Չիզքեյք-«Բեյլիզ»-1
Չիզքեյք «Բեյլիզ»
Մսով-ռուլետ-1
Մսով ռուլետ «Կոնֆետի»
Աղցան-Տիֆֆանիից-1
Աղցան Տիֆֆանիից
Սնկով-ու-կաթնաշոռով-պուդինգ-1
Սնկով ու կաթնաշոռով պուդինգ
Շոկոլադով-ու-մեղրով-տորթ-1
Շոկոլադով ու մեղրով տորթ
Հավի--բդիկներ-1
Հավի բդիկներ՝ շերտավոր խմորի մեջ
տոնական-աղցան-1
Պանրով և բազուկով տոնական աղցան
ձկնկիթ-1
Կարմիր ձկնկիթով խորտիկներ
...10...1920...30...