ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Սրճային տորթ «Մոկա»
Չիզքեյք «Պրեմիերա»
Ամանորյա թխվածք սպիտակ շոկոլադե կրեմով
Նուշով և կաթնային շոկոլադով տարտ
Չիզքեյք «Բեյլիզ»
Մսով ռուլետ «Կոնֆետի»
Աղցան Տիֆֆանիից
Սնկով ու կաթնաշոռով պուդինգ
Շոկոլադով ու մեղրով տորթ
Հավի բդիկներ՝ շերտավոր խմորի մեջ
Պանրով և բազուկով տոնական աղցան
Կարմիր ձկնկիթով խորտիկներ