ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
![Մոկա-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/12/Մոկա-1.jpg)
Սրճային տորթ «Մոկա»
![Չիզքեյք-«Պրեմիերա»-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/12/Չիզքեյք-«Պրեմիերա»-1.jpg)
Չիզքեյք «Պրեմիերա»
![Ամանորյա-թխվածք-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/12/Ամանորյա-թխվածք-1-1.jpg)
Ամանորյա թխվածք սպիտակ շոկոլադե կրեմով
![Շոկոլադե-տարտ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/12/Շոկոլադե-տարտ-1.jpg)
Նուշով և կաթնային շոկոլադով տարտ
![Չիզքեյք-«Բեյլիզ»-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/12/Չիզքեյք-«Բեյլիզ»-1.jpg)
Չիզքեյք «Բեյլիզ»
![Մսով-ռուլետ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/12/Մսով-ռուլետ-1.jpg)
Մսով ռուլետ «Կոնֆետի»
![Աղցան-Տիֆֆանիից-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/12/Աղցան-Տիֆֆանիից-1.jpg)
Աղցան Տիֆֆանիից
![Սնկով-ու-կաթնաշոռով-պուդինգ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/12/Սնկով-ու-կաթնաշոռով-պուդինգ-1.jpg)
Սնկով ու կաթնաշոռով պուդինգ
![Շոկոլադով-ու-մեղրով-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/12/Շոկոլադով-ու-մեղրով-տորթ-1.jpg)
Շոկոլադով ու մեղրով տորթ
![Հավի--բդիկներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/12/Հավի-բդիկներ-1.jpg)
Հավի բդիկներ՝ շերտավոր խմորի մեջ
![տոնական-աղցան-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/12/տոնական-աղցան-1.jpg)
Պանրով և բազուկով տոնական աղցան
![ձկնկիթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/12/ձկնկիթ-1.jpg)
Կարմիր ձկնկիթով խորտիկներ