ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Խնձորով եվ ընկույզով պիրոգ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ`ճաքերով
Շոկոլադով եվ մեղրով տորթ
Տորթ «Սպարտակ»
Տորթ «Կաթնային»
Պանրե տաշեղներ
Սալորով եղջյուրիկներ
Հավի խրթխրթան թևիկներ
Կանաչ ոլոռով և սպանախով պիրոգ
shokolade-krem-plombir
Շոկոլադե կրեմ-պլոմբիր
axcan-sherlock
Աղցան Շերլոք
shokoladov-kakachi-sermov-tort
Շոկոլադով և կակաչի սերմով տորթ
...10...2627...30...