ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

շոկոլադով-կեքս
Շոկոլադով ու կոկոսով կեքս
բանանով-կարկանդակ
Բանանով պիրոգ
աղցան-եղևնի
Ամանորյա աղցան «Եղևնի»
չիզքեյք
Չիզքեյք «Նյու Յորք»
դարչինով-բուլկի
Դարչինով բուլկիներ
տոնածառի-խաղալիքներ-1
Տոնածառի համեղ գնդիկներ
աղցան-խոզուկ-1
Աղցան «Խոզուկ»
համեղ-տոնածառ
Համեղ տոնածառ
մսով-ռուլետ-1
Մսով ռուլետ շերտավոր խմորի մեջ
տոնական-թխվածք-1
Տոնական թխվածք «Իսաննա»
կորժիկ
Կորժիկ
ռուլետանման-թխվածքաբլիթներ
Ռուլետաձև թխվածքաբլիթներ
...34...10...