ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

biskvitov-rulet
Բիսկվիթային ռուլետ
yurahatuk-brauni-balov
Շոկոլադե բրաունի բալով
dzvov-mkner
Ձվով մկներ
zatiki-pirog-
Զատիկի պիրոգ
tandzov-toer
Տանձով տորթ
Ձու լցոնված բազուկով
shokolade-mafinner
Շոկոլադե մաֆիններ
Ջեմով փքաբլիթ «Բեռլիներ»
Կաթնաշոռով և բալով կարկանդակ
Աղցան ”Արևածաղիկ”
Կրոկեմբուշ շոկոլադով
nrbablitnerov-karamelayin-mussov-tort
Նրբաբլիթով և կարամելային մուսսով տորթ
...10...3738...40...