ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Կիտրոնի կրեմ տորթի համար
kakachi-sermov-pirog
Կակաչի սերմով և բալով պիրոգ
Ձկով աղցան
tort-napoleon
Արագ Նապոլեոն եփովի կրեմով
Pâte sucrée կամ քաղցր խմոր տարտի համար
katnshorov-tort-nrbutyun
Կաթնաշոռով տորթ ”Նրբություն”
snkov-pirog
Սնկով պիրոգ
snndarar-pizza
Սննդարար պիցցա
shokolade-biskvit
Շոկոլադե բիսկվիթով տորթ
havi-samsa
Հավի սամսա
jemov-pirog
Ջեմով պիրոգ
shokolade-tort
Շոկոլադե տորթ
...10...3839...50...