ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

կրեմ-մուսլին
Կրեմ «Մուսլին»
դդմիկով նագեթսներ
Դդմիկով նագեթսներ
օլադիներ ծաղկակաղամբով
Ծաղկակաղամբով օլադիներ
հոթ-դոգ
Հոթ-դոգ
կարամելով դեսերտ
Կարամելային դեսերտ
սուլուգունի տապակած
Տապակած սուլուգունի
ձվով համբուրգեր
Բեկոնով ու ձվով բուլկիներ
ձվածեղ բանջարեղենով
Բանջարեղենով ձվածեղ
թարմ ավելուկով աղցան
Աղցան թարմ ավելուկով
կիտրոնով-կարկանդակ-1
Կիտրոնով կարկանդակ
շոռաբլիթներ-1
Շոռաբլիթներ բալի սոուսով
դդմիկով-բլիթներ-1
Դդմիկով ու մսով բլիթներ
...45...10...