ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Արագ կարկանդակ
Տորթ ”Կաթնային”
Քլաբ սենդվիչ
Շոկոլադե նրբաբլիթ Տիրամիսու
Տորթ «Կատարելություն»
Կոնֆետ շոկոլադով և զեֆիրով
Շոկոլադե-սրճային թխվածքաբլիթ
Պիցցա ՛՛Կայծակ՛՛
Բրաունի սրճային կարամելով
Սրճային ռուլետ
Նրբերշիկով բուլկի
Տորթ նապոլեոն