ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Խնձորով բավարական տորթ
Բանանով տորթ
Մսով գուսարիկներ
Մեղրով տորթ
Շոկոլադե տորթ
Ռուլետ կակաչի սերմով և հալվայով
Շոկոլադե խառնաշփոթ
Տապակած կարկանդակներ հավի մսով և պանրով
Վանիլային պուդինգով տորթ
Մեղրով տորթ «Հրաշք»
Կեքս «Զեբր»
Դիետիկ տորթ