ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Կարամելային Նապոլեոն
Չեբուրեկի կեֆիրով
Բրաունի
Շվեյցարական ուտեստ «Cordon bleu»
Ընկույզով թխվածքաբլիթ
Դդումով տորթ -մուսս
Կարտոֆիլով բլիթ «Perunarieska»
Բիսկվիթային տորթ վանիլային կրեմով և ժելեով
Օլադի կեֆիրով և կանաչ սոխով
Կաթնաշոռով թխվածք
Ռավիոլի դդումի միջուկով
Տորթ «Honey cake»
...10...4748...50...