ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Շոկոլադե եռահարկ տորթ «Սիրտ»
Պիրոգ կաթնաշոռով և դդումով
Շոկոլադային շիֆոնե բիսկվիթ
Օլադի սև թոքով
Չիզքեյք կարամելացված խնձորով
Կիտրոնով տորթ
Թխվածքաբլիթ թավայի մեջ
Տորթ Պրահա
Շոկոլադե նրբաբլիթներ
Շոկոլադե տորթ ընկույզով
Պելմենի կանաչիով
Տորթ «Շոկոլադե-սրճային բեզե»
...10...4849...60...