ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Խնձորով և կաթնաշոռով թխվածք
Խուրմայով ” Սնիկերս ”
Շերտավոր խմորով կարկանդակներ մսային միջուկով
Բանանով պիրոգ կարամելային սոուսով
Տորթ-սուֆլե բալով
Արագ տորթ
Քերած պիրոգ
Ծրարներ կարամելացված խնձորի միջուկով
Սրճային տորթ
Պիրոգ «Խխունջ» հնդկահավի մսով
Մսով բլինչիկներ ՝ ռուսական ձևով
Ամանորյա ”Թռչնի կաթ”
...10...4950...60...