ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Տորթ սառեցրած հատապտուղներով
Կոտլետներ պանրային միջուկով
Տորթ շոկոլադե մուսսով և նուտելլայով
Հավի մսով խորտիկ «Տոտիկներ»
Տորթ «Կիվի»
Կիևյան կոտլետ
Բուլկի եփած կրեմի միջուկով
Սուպեր շոկոլադե բիսկվիթ
Ռուլետ հավի մսից
Տորթ «Օրբիտա»
Նրբերշիկ հավի մսից
Բուլկի «Buchteln» սերուցքով
...10...5455...60...