ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Կոկոսով և կիտրոնով տորթ
Տորթ «Տրոպիկանա»
Աղցան հավի կրծքամսով և բանջարեղենով
Թխվածքաբլիթ «Կուրաբիե»
Չիզքեյք սև հաղարջի մուսսով
Ծիրանով տորթ
Տորթ զոլավոր բիսկվիթով
Պարմեջանա սմբուկով
Տնական լափշա
Բիսկվիթային ռուլետ «Ձմերուկ»
Բանջարեղենով միս չինական ձևով
Կաթնաշոռով պիրոգ «Պլացինդա»
...10...5556...60...