ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Կաթնաշոռով փքաբլիթներ

Չիզքեյք «Բեյլիզ»

Շոկոլադե տորթ կարամելային շերտով

Լվովյան շոռակարկանդակ

Տրյուֆելային տորթ

Տարտ վանիլային կրեմով և բալով

Սպիտակաձավարով պուդինգ մրգերով

Տորթ Զահեր

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթ

Տորթ «Մարս»

Տապակած դդմիկ

Չիզքեյք «Բրաունի ազնվամորիով»