ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Կաթնաշոռով փքաբլիթներ
Չիզքեյք «Բեյլիզ»
Շոկոլադե տորթ կարամելային շերտով
Լվովյան շոռակարկանդակ
Տրյուֆելային տորթ
Տարտ վանիլային կրեմով և բալով
Սպիտակաձավարով պուդինգ մրգերով
Տորթ Զահեր
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթ
Տորթ «Մարս»
Տապակած դդմիկ
Չիզքեյք «Բրաունի ազնվամորիով»