ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Սնկով պիրոգ
Տորթ «Էլինա»
Կաթնաշոռով և խնձորով պիրոգ
Ֆրանսիական աղանդեր «Choux» վանիլային կրեմով
Տորթ «Շոկոլադե Ֆրամբուազ»
Տորթ-մուսս «Սիմֆոնիա»
Դդմիկով ռուլետներ
Նուշով չիզքեյք կարմիր հաղարջով
Տորթ «Դոբոշ»
Օլադի դդմիկով
Շոկոլադե տորթ «Triple»
Չիզքեյք սև սալորաչրով