ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Կարկանդակներ կաթնաշոռով և պանրով
Տորթ «Տրյուֆել»
Սպանախով և լոլիկով ռուլետ
Մինի բուլկիներ եփած կրեմով
Կոտլետներ հավի մսով և սնկով
Շոկոլադե տորթ «Carrément Chocolate»
Շոկոլադե բիսկվիթ տորթի համար
Տորթ «Կիտրոնով ֆրեշ»
Լվովյան շոռակարկանդակ
Շոկոլադե թխվածք մուսսով և ազնվամորիով
Պրոֆիտրոլներ շոկոլադե կրեմով
Տորթ «Լենինգրադյան»