ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Չիզքեյք JUNIOR’S-ից
Տորթ Պանչո
Կաթնաշոռով փքաբլիթներ
Դդումով տորթ
Տորթ ”Նապոլեոն”
Շոկոլադե փխրուն թխվածքաբլիթ
Նարնջով տորթ
Պիրոգ կիտրոնի միջուկով
Ազնվամորիով պիրոգ
Ֆրանսիական էկլերներ «Laduree»-ից
Սպիտակաձավարով բլիթներ
Թուլումբա