ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Տորթ Զահեր
Կոկոսով թխվածքաբլիթ
Գազարով ռուլետ կաթնաշոռային միջուկով
Խնձորով շոկոլադապատ կարկանդակ
Խնձորով և կաթնաշոռով ոլորահաց
Ձուն լավաշի մեջ
Տորթ «Սպարտակ»
Անգլիական նախաճաշ
Շոկոլադե տիրամիսու բալի լիկյորով
Տանձով և ընկույզով տորթ
Ելակով ֆրասնիական շարլոտկա
Հավի թևիկներ
...10...8687...90...