ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Շոկոլադե «Թռչնի Կաթ»
Բիսկոտի շոկոլադով և ընկույզով
Կրուասան խնձորի միջուկով
Տորթ Պրագա
Կարամելային թխվածքաբլիթներ
Նարնջով քափքեյք
Էկլեր
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ անանուխով
Կիևյան տորթ
Հավի մսով և սնկով շտրուդել
Տորթ Ծիածան
Մեղրով տորթ
...10...8990...100...