ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Շոկոլադե տորթ

Խոզապուխտով ու պանրով կարկանդակ

Գարնանային աղցան

Պանրով լցոնված պղպեղ

Ձվածեղ «Մանկություն»

Հավի կրծքամիս բրոկոլիով

Շպեցլե պանրով ու խոզապուխտով

Լավաշով ծրարներ

Մեղրով տորթ

Պանրով ռուլետ

Հավով կարկանդակ

Հավի նրբերշիկ