ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Շոկոլադե տորթ
Խոզապուխտով ու պանրով կարկանդակ
Գարնանային աղցան
Պանրով լցոնված պղպեղ
Ձվածեղ «Մանկություն»
Հավի կրծքամիս բրոկոլիով
Շպեցլե պանրով ու խոզապուխտով
Լավաշով ծրարներ
Մեղրով տորթ
Պանրով ռուլետ
Հավով կարկանդակ
Հավի նրբերշիկ