ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Շոկոլադե ռուլետ սրճային կրեմով
Հավի միսը շերտավոր խմորի մեջ
Կրուասան շոկոլադով
Դիետիկ չիզքեյք
Պանրային կրեկերներ
Նարինջի կրեմով տորթ
Հավի մսով պիրոգ
Մրգային միջուկով քափքեյք
Կաթնաշոռով և բանանով տորթ
Քաղցր կաթնային ըմպելիք “Էգգ նոգ”
Շերտավոր խմորով կարկանդակներ
Նապոլեոն