ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Նրբերշիկով ձվածեղ “Երիցուկներ”
Մանթի “Լաջան” սոուսով
Թթվասերով տորթ
Պանրով և ձվով խորտիկ
Հավի թոքով աղցան
Սպաս
Կաթնաշոռով և բանանով օլադի
Շոկոլադե բուլկի ”Աստղ”
Կանապե ”Նավակներ”
Աղցան ”Նռան ապարանջան”
Կարմիր բազուկով և կաթնաշոռով ռուլետ
Էկլեր
...10...9394...100...