ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Լցոնված ծովախեցգետնի ձողիկներ

Աղցան ”Կարապներ”

Ամանորյա բուլկիներ

Տարտալետկա ”Կատուներ”

Աղցան ”Գազար”

Ամանորյա թխվածքաբլիթ ”Puzzle”

Թխվածքաբլիթ ”Զանգեր”

Ձու լցոնված սաղմոնի ֆիլեով

Աղցան ”Մայրաքաղաքային”

Տոնական տորթ «Եռանկյունի»

Շոկոլադապատ թխվածքներ

Խորտիկ ”Սառեցրած ձու”