ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Լցոնված ծովախեցգետնի ձողիկներ
Աղցան ”Կարապներ”
Ամանորյա բուլկիներ
Տարտալետկա ”Կատուներ”
Աղցան ”Գազար”
Ամանորյա թխվածքաբլիթ ”Puzzle”
Թխվածքաբլիթ ”Զանգեր”
Ձու լցոնված սաղմոնի ֆիլեով
Աղցան ”Մայրաքաղաքային”
Տոնական տորթ «Եռանկյունի»
Շոկոլադապատ թխվածքներ
Խորտիկ ”Սառեցրած ձու”
...10...9596...100...