ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Լցոնված ծովախեցգետնի ձողիկներ
Աղցան ”Կարապներ”
Ամանորյա բուլկիներ
Տարտալետկա ”Կատուներ”
Աղցան ”Գազար”
Ամանորյա թխվածքաբլիթ ”Puzzle”
Թխվածքաբլիթ ”Զանգեր”
Ձու լցոնված սաղմոնի ֆիլեով
Աղցան ”Մայրաքաղաքային”
Տոնական տորթ «Եռանկյունի»
Շոկոլադապատ թխվածքներ
Խորտիկ ”Սառեցրած ձու”