ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Գազարով և կաթնաշոռով խորտիկ-տորթ
Ամանորյա փաթիլներ
Հացուտիկ հավի թոքով և չերրի լոլիկով
Հնդկահավի միսը շերտավոր խմորի մեջ
Նարնջի սուֆլեով թխվածք
Խորտիկ ”Մարգարիտ”
Աղցան ”Նրբություն”
Կոճապղպեղով թխվածքաբլիթ ”Մարդուկ”
Թխվածք ”Տնակ”
Մեղրով տորթ
Խոզապուխտով կանապե
Տորթ Նապոլեոն
...10...9697...100...