ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Նրբաբլիթով մինի ռուլետներ

Կոկոսով ամանորյա տորթ

Շոկոլադե “Մեղրով տորթ”

Բուլկի Տոնածառ

Կակաչի սերմով բուլկի

Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ

Կրեմ բրյուլե

Կարկանդակ դդումի միջուկով

Տանձով կարկանդակ Tarte Tatin

Շոկոլադե թխվածքաբլիթ M&M’s

Դարչինով թխվածքաբլիթ Snickerdoodle

Կուլեբյակա