ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Նրբաբլիթով մինի ռուլետներ
Կոկոսով ամանորյա տորթ
Շոկոլադե “Մեղրով տորթ”
Բուլկի Տոնածառ
Կակաչի սերմով բուլկի
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ
Կրեմ բրյուլե
Կարկանդակ դդումի միջուկով
Տանձով կարկանդակ Tarte Tatin
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ M&M’s
Դարչինով թխվածքաբլիթ Snickerdoodle
Կուլեբյակա
...10...9899...