ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Կարտոֆիլային աղցան
Բասկյան շոկոլադե տորթ
Սնկով գրպանիկներ
Ջեմով թխվածքաբլիթ
Համեղ պիցցա 5 րոպեում
Շոկոլադե-սրճային տորթ
Ձվածեղ “Poché”
Ջեմով բուլկի “Խխունջներ”
Մուսս Մոկկա
Կարտոֆիլ “Անակնկալ”
Դդմիկով կարկանդակ
Սոուս “Թարթար”