ձվի դեղնուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный желток, in English - egg yolk

Ձվի դեղնուցն աչքի է ընկնում իր օգտակարությամբ. Այն պարունակում է A, D, E վիտամիններ, կալցիում, մագնիում, յոդ, ցինկ ու երկաթ, որոնց շնորհիվ դանդաղեցվում է օրգանիզմի ծերացումը, ինչպես նաև կարգավորում սիրտ-անոթային համակարգի աշխատանքը:
Ձվի դեղնուցի միավորիչ հատկություն ունի և խոհարարության մեջ օգտագործվում է ուտեստների բաղադրիչները միավորելու համար: Այն օգտագործում են կերակուրներ, աղցաններ, թխվածքներ ու սոուսներ պատրաստելու համար:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

Շոկոլադե տորթ «Triple»
Տորթ «Տրյուֆել»
Տորթ «Կարամելային կապուչինո»
Շոկոլադե տորթ «Carrément Chocolate»
Պրոֆիտրոլներ շոկոլադե կրեմով
Տորթ «Լենինգրադյան»
Աղանդեր «Բրազիլական»
Տորթ «Դելիկատ» նարնջով
Տորթ «Diabella»
Կիևյան տորթ
Չիզքեյք «Devil’s Food»
Աղանդեր եփովի կրեմով և հատապտուղներով
...10...1213...20...