ձվի դեղնուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный желток, in English - egg yolk

Ձվի դեղնուցն աչքի է ընկնում իր օգտակարությամբ. Այն պարունակում է A, D, E վիտամիններ, կալցիում, մագնիում, յոդ, ցինկ ու երկաթ, որոնց շնորհիվ դանդաղեցվում է օրգանիզմի ծերացումը, ինչպես նաև կարգավորում սիրտ-անոթային համակարգի աշխատանքը:
Ձվի դեղնուցի միավորիչ հատկություն ունի և խոհարարության մեջ օգտագործվում է ուտեստների բաղադրիչները միավորելու համար: Այն օգտագործում են կերակուրներ, աղցաններ, թխվածքներ ու սոուսներ պատրաստելու համար:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

Նրբաբլիթներով աղանդեր հունգարական ձևով
Տորթ «Ռիվիերա»
Շոկոլադե տորթ Օպերա
Տորթ «Մոկկա»
Տորթ «Ֆերրերո Ռոշե»
Բավարիական շոկոլադե տորթ
Ֆրանսիական աղանդեր եփած կրեմով և հատապտուղներով
Պլյուշկա կեֆիրով
Շոկոլադե տորթ-բեզե
Շոկոլադե տորթ վաֆլիի կրեմով
Շոկոլադե տորթ ընկուզային բեզեով
Նորվեգական տորթ ”VERDENS BESTE KAKE”
...10...1314...20...