ճուտ
թարգմանություն՝ на русском - цыплёнок, in English - chick
Ճուտը խոհարարության մեջ հաճախ են օգտագործում: Այն պարունակում է մեծ քանակությամբ հանքային նյութեր, վիտամիններ ու սպիտակուց, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի նյութափախանակության կարգավորման, նյարդային համակարգի ամրապնդման համար: Ճուտը փոքր չափեր, ոչ յուղալի միս ու նուրբ կաշի ունի, և առավել հաճախ այն տապակում են, եփում ջեռոցում և խորովում:
Ճուտը մատուցում են կծու սոուսների, բանջարեղենի ու աղցանների հետ, որոնք ընդգծում են վերջինիս համը:
Համալրեք Ձեր կերակրացանկը մեր առաջարկած բաղադրատոմսերով:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/chut-viennakan-dzevov-10-420x400.jpg)
Ճուտ վիեննական ձևով