մայոնեզ
թարգմանություն՝ на русском - майонез, in English - mayonnaise
Խոհարարության մեջ մայոնեզը շատ լայն կիրառություն ունի: Այն լինում է ցածր, միջին ու բարձր յուղայնության: Վերջինս իր մեջ պարունակում է А, В, E, F, PP վիտամիններ, ֆոսֆոր, երկաթ, կալիում, նատրիում, որոնց շնորհիվ էլ կարգավորում է իմունային համակարգի աշխատանքն ու նվազեցնում սրտային հիվանդությունների առաջացման վտանգը:
Այն կարող եք ձեռք բերել խանութներից կամ պատրաստել տնային պայմաններում: Մայոնեզը հրաշալի համադրվում է տաք ուտեստների հետ: Այն ավելացնում են սենդվիչների, աղցանների ու սոուսների մեջ:
Այս բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

Աղցան ”Գազար”

Պանրով զամբյուղներ

Ձու լցոնված սաղմոնի ֆիլեով

Աղցան ”Մայրաքաղաքային”

Խորտիկ ”Մարգարիտ”

Աղցան ”Նրբություն”

Պանրով նախուտեստ չիպսերի մեջ

Օրիգինալ աղցան նարնջի մեջ

Հավի թոքով լցոնված տարտալետկա

Ամանորյա խորտիկ “Ձնեմարդ”

Ձվով և խոզապուխտով աղցան

Նրբաբլիթով մինի ռուլետներ