մայոնեզ
թարգմանություն՝ на русском - майонез, in English - mayonnaise
Խոհարարության մեջ մայոնեզը շատ լայն կիրառություն ունի: Այն լինում է ցածր, միջին ու բարձր յուղայնության: Վերջինս իր մեջ պարունակում է А, В, E, F, PP վիտամիններ, ֆոսֆոր, երկաթ, կալիում, նատրիում, որոնց շնորհիվ էլ կարգավորում է իմունային համակարգի աշխատանքն ու նվազեցնում սրտային հիվանդությունների առաջացման վտանգը:
Այն կարող եք ձեռք բերել խանութներից կամ պատրաստել տնային պայմաններում: Մայոնեզը հրաշալի համադրվում է տաք ուտեստների հետ: Այն ավելացնում են սենդվիչների, աղցանների ու սոուսների մեջ:
Այս բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:
Աղցան ”Գազար”
Պանրով զամբյուղներ
Ձու լցոնված սաղմոնի ֆիլեով
Աղցան ”Մայրաքաղաքային”
Խորտիկ ”Մարգարիտ”
Աղցան ”Նրբություն”
Պանրով նախուտեստ չիպսերի մեջ
Օրիգինալ աղցան նարնջի մեջ
Հավի թոքով լցոնված տարտալետկա
Ամանորյա խորտիկ “Ձնեմարդ”
Ձվով և խոզապուխտով աղցան
Նրբաբլիթով մինի ռուլետներ