մայոնեզ
թարգմանություն՝ на русском - майонез, in English - mayonnaise
Խոհարարության մեջ մայոնեզը շատ լայն կիրառություն ունի: Այն լինում է ցածր, միջին ու բարձր յուղայնության: Վերջինս իր մեջ պարունակում է А, В, E, F, PP վիտամիններ, ֆոսֆոր, երկաթ, կալիում, նատրիում, որոնց շնորհիվ էլ կարգավորում է իմունային համակարգի աշխատանքն ու նվազեցնում սրտային հիվանդությունների առաջացման վտանգը:
Այն կարող եք ձեռք բերել խանութներից կամ պատրաստել տնային պայմաններում: Մայոնեզը հրաշալի համադրվում է տաք ուտեստների հետ: Այն ավելացնում են սենդվիչների, աղցանների ու սոուսների մեջ:
Այս բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:
Ռուլետ հավի մսից
Սենդվիչ
Դդմիկով ռուլետներ
Սմբուկով նախուտեստ
Տաք բուտերբրոդ ձվով
Աղցան սնկով և հավի մսով
Թխվածքաբլիթ Սնկեր
Չիզբուրգեր
Աղցան հավի կրծքամսով և չորահացով
Աղցան ծովախեցգետնի ձողիկներով
Աղցան սև թոքով
Աղցան տավարի լեզվով