միս տավարի (աղացած)
թարգմանություն՝ на русском - говяжий фарш, in English - ground beef
Տավարի աղացած միսը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Այն դիետիկ միս է, պարունակում է սպիտակուցներ ու ամինաթթուներ: Աղացած մսից պատրաստում են տարատեսակ լցոններ ու խճողակներ:
Նրանով պատրաստում են կոլոլակով ապուրներ, սոուսներ, դոլմա, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև ավելացնում պաստաների, պիցցաների ու շերտավոր խմորով պատրաստված ամենատարբեր կերակուրների մեջ:
Իսկ դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:

Մսով գուսարիկներ

Սկանդինավյան Ռագու

Չեբուրեկի կեֆիրով

Կոտլետ կարտոֆիլով և մսային միջուկով

Շատ արագ չեբուրեկի

Պելմենի կանաչիով

Շերտավոր խմորով կարկանդակներ մսային միջուկով

Մսով բլինչիկներ ՝ ռուսական ձևով

Մսով ռուլետ բրնձով և բանջարեղենով

Չեբուրեկի «Ղրիմյան»

Ապուր մսային գնդիկներով և կանաչիով

Լազանյա «Բոլոնեզ» սոուսով