միս տավարի
թարգմանություն՝ на русском - говядина, in English - beef
Տավարի միսը նաև դիետիկ է, քանի որ սպիտակուցի ու ամինաթթուների աղբյուր է: Վերջինիս համը կախված է կենդանու սեռից ու տարիքից: Տավարի միսը լայնորեն օգտագործում են խոհարարության մեջ:
Նրանով պատրաստում են ապուրներ, սոուսներ, տաք կերակուրներ, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև օգտագործում մսային կարկանդակներ ու պիցցաներ պատրաստելու համար:
Այս բաղադրատոմսերը և´ համեղ են և´ հեշտ են պատրաստվում:

Տավարի փափկամիս լոլիկի մածուկով

Աղցան «Արքայազն»

Անգլիական պիրոգ

Հավով ռուլետ

Մսով և ընկույզով աղցան

Ուտեստ ”Մսով բույն”

Կոնյակով կոտլետ

Աղցան ”Սնկերը դաշտում”

Աղցան տավարի մսով և նռով

Կարկանդակ ”Արևածաղիկ”

Շերտավոր խմորով Լուլա քյաբաբ

Տավարի լեզու 3 տեսակի սոուսով