շոկոլադ կաթնային
թարգմանություն՝ на русском - молочный шоколад, in English - milk chocolate
Շոկոլադի ամենահայտնի տեսակներից է կաթնային շոկոլադը: Այն ստացվում է շոկոլադի, կակաոյի յուղի, կաթ փոշու կամ սերուցքի և շաքարի փոշու խառնուրդից: Կաթնային շոկոլադը պարունակում է կալիում, կալցիում, երկաթ ու մի շարք օգտակար վիտամիններ, որոնց միջոցով էլ օրգանիզմի համար շատ կարևոր նշանակություն ունի: Կաթնային շոկոլադը երիտասարդեցնում է օրգանիզմը, ամրապնդում իմունային համակարգը ու բուժում հազը:
Վերջինս ամենատարբեր ձևերով օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Ամենահամեղ թխվածքների, կրեմների, դեսերտների ու կոնֆետների բաղադրության մեջ կարող եք գտնել կաթնային շոկոլադ:
Իսկ Դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:

Տոնական թխվածքաբլիթ «Երեք շոկոլադ»

Ամանորյա թխվածքաբլիթներ

Թխվածք փխրուն խմորով և կարամելային շերտով

Շոկոլադե տորթ մարշմելոուով

Տրյուֆելային տորթ

Տորթ «Մարս»

Տորթ «Գվադելուպա»

Տորթ «Դոբոշ»

Տորթ «Կարամելային կապուչինո»

Տորթ «Diabella»

Բիսկվիթային տորթ բեզեով և շոկոլադով

Շոկոլադապատ կոնֆետներ կարամելով