շոկոլադ սպիտակ
թարգմանություն՝ на русском - белый шоколад, in English - white chocolate
Կակաոյի յուղ, շաքար ու կաթ. ահա այս բաղադրատոմսով է առաջին անգամ պատրաստվել սպիտակ շոկոլադը` մի քանի հազար տարի առաջ: Սպիտակ շոկոլադի չափավոր օգտագործումը հանգեցնում է տրամադրության բարձրացմանը, լարվածության ու հոգնածության նվազեցմանը:
Սպիտակ շոկոլադը խոհարարների սիրելի քաղցրավենիքներից է: Այն հնարավորություն է տալիս դեսերտներին ու թխվածքներին յուրօրինակ համ հաղորդել: Եվրոպական խոհանոցում վերջինս հաճախ օգտագործվում է ըմպելիքներ, օշարակներ ու կրեմներ պատրաստելու մեջ:
Այս բաղադրատոմսերը կօգնեն Ձեզ համեղ ուտեստներ պատրաստել:
Իսպանական կոնֆետ Catànies
Տորթ ”Կոլիզեում”
Շոկոլադե տորթ
Շոկոլադե կոնֆետ
Չիզքեյք ՛՛Օրեո՛՛
Տոնական թխվածքաբլիթ «Երեք շոկոլադ»
Թխվածք փխրուն խմորով և կարամելային շերտով
Ամանորյա տորթեր «Եղևնիներ»
Ամանորյա տորթ – մուսս ”Fantasy”
Պնդուկով տորթ սերուցքային և սրճային մուսսով
Ծիրանով տորթ
Շոկոլադե տորթ առանց թխելու