պաքսիմատ
թարգմանություն՝ на русском - панировочные сухари, in English - bread crumbs
Պաքսիմատը ստանում են բարձրորակ սպիտակ չորահացից: Առանձնանում են պաքսիմատի մանր, միջին մեծության ու խոշոր տեսակները:
Այն նախատեսված է օգտագործել ամենատարբեր կերակուրներ պատրաստելու համար: Սովորաբար պաքսիմատն օգտագործում են մսային և բանջարեղենային կոտլետներ պատրաստելիս՝ խրթխրթան կեղև ստանալու համար:
Պաքսիմատն անփոխարինելի է հավի ձողիկներ, նագեթսներ, տապակած պանիր և այլ համեղ կերակուրներ պատրաստլու համար:
Փորձեք այս կերակուրները համեմել պաքսիմատով:
Հավ ջեռոցում
Լեհական կեքս
Խոզի մսով կոտլետներ
Հավի կոտլետներ՝ հալած պանրով
Ֆիլիպինյան հաց Պանդեսալ
Շամպինիոնով կոտլետ
Բազուկով կոտլետ
Պանրով կարտոֆիլ
Ուտեստ ”Մսով բույն”
Կարտոֆիլով գնդիկներ
Հավի մսով և հալած պանրով կոտլետ
Սնկով կոտլետ