պնդուկ
թարգմանություն՝ на русском - фундук, in English - hazelnut
Պնդուկ են անվանում անտառային ընկույզի պտուղները: Այն ոչ միայն համեղ է, այլև շատ սննդարար, քանի որ պարունակում է օրգանիզմի համար կարևոր վիտամիններ ու սպիտակուցներ:
Պնդուկը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ. այն տապակում են, չորացնում, ավելացնում սոուսների ու պաստայի մեջ, նրանից ստանում են կարագ: Պնդուկը համադրվում է աղցանների, մսային ու ձկնային կերակուրների հետ:
Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորը ներկայացված պնդուկով բաղադրատոմսերը:
Շոկոլադե կեքս Պահքի համար
Թխվածք «Փարիզ-Բրեստ»
Գրանոլա
Շոկոլադե տորթ
Տորթ «Սնիկերս»
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ առանց ալյուրի
Նուշով ու պնդուկով տորթ
Արագ ռուլետ
Կիևյան տորթ
Պնդուկով Տիրամիսու
Չիզքեյք ”Տիրամիսու”
Չամիչով, չրերով և ընկուզեղենով փլավ