պնդուկ
թարգմանություն՝ на русском - фундук, in English - hazelnut
Պնդուկ են անվանում անտառային ընկույզի պտուղները: Այն ոչ միայն համեղ է, այլև շատ սննդարար, քանի որ պարունակում է օրգանիզմի համար կարևոր վիտամիններ ու սպիտակուցներ:
Պնդուկը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ. այն տապակում են, չորացնում, ավելացնում սոուսների ու պաստայի մեջ, նրանից ստանում են կարագ: Պնդուկը համադրվում է աղցանների, մսային ու ձկնային կերակուրների հետ:
Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորը ներկայացված պնդուկով բաղադրատոմսերը:

Կիևյան տորթ

Բրաունի բանանով և պնդուկով

Չրերով և դարչինով ռուլետ

Նարինջով և բանանով տորթ

Շոկոլադե թխվածք սուրճի համով

Խոզի մսով ռուլետ

Կիևյան տորթ

Տորթ “Էսթերհազի”

Գետնանուշով փախլավա

Տորթ “Պանչո”

Մուսս Մոկկա

Տորթ Ferrero Rocher