ջեմ
թարգմանություն՝ на русском - джем, in English - jam
Մեզ հայտնի մրգերից ու հատապտուղներից պատրաստվում է ջեմ, որը ժելեանման զանգված է, նախատեսված երկարաժամկետ օգտագործման համար։ Ջեմերն ունենում են տարբեր խտություններ:
Ըստ նախասիրության, կարելի է պատրաստել ամենատարբեր ջեմեր՝ ծիրանի, խնձորի, դեղձի, սալորի և բանջարեղենային՝ լոլիկի, սմբուկի և այլն:
Խոհարարության մեջ ջեմը լայնորեն օգտագործվում է թխվածքների, դեսերտների ու կարկանդակների պատրաստման մեջ:
Փորձեք մեր առաջարկած ջեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Շոկոլադե բիսկվիթով տորթ
Ջեմով պիրոգ
Լեհական թխվածք «Piernik staropolski»
Սերուցքային տորթ
Տորթ Պրագա
Քերած պիրոգ
Ամանորյա թխվածք մասկարպոնեով և մրգերով
Շտրեյզելյան տորթ
Փխրուն թխվածքաբլիթ «Կուրաբիե»
Յոգուրտով և բալով թխվածք
Տարտալետկաներ մուրաբայով և կրեմով
Ջեմով թխվածքներ