ռեհան

թարգմանություն՝ на русском - базилик, in English - basil

Ռեհանի հայրենիքը Հնդկաստանն է: Այն աչքի է ընկնում է իր անուշաբուրությամբ: Որոշ տեսակներ ունեն դափնու տերևի նման սուր բույր, իսկ որոշներին բնորոշ է մեղմ բույրը:

Ռեհանը խոհարարության մեջ օգտագործում են թարմ և չորացված վիճակում: Այն ավելացնում են աղցանների, ապուրների, սոուսների ու խմիչքների մեջ: Բացի այդ ռեհանը համադրվում է նաև այլ կանաչիների՝ մաղադանոսի, սպանախի, համեմի ու թարխունի հետ:

Այստեղ կգտնեք այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնցում օգտագործվում է ռեհան:

Ձկնապուր իշխանով
Դդմիկով խավիար
havi-mis-serucqov
Հավի ֆիլե Պեստո սոուսով
dzuk-shertavor-xmori-mej
Ձուկ ՝ շերտավոր խմորի մեջ
snkov-kotlet
Սնկով կոտլետ
Յուրահատուկ սպագետտի
Յուրահատուկ սպագետտի
havi-bud-banjarexenov
Հավի բուդ բրնձով և բանջարեղենով
axcan-kesar
Աղցան Կեսար
Շերտավոր խմորով Լուլա քյաբաբ
Հնդկահավի փափկամիս համեմունքներով
Պիցցա «Կապրեզե» լոլիկով
Ջեռեփուկ պանրով
...23...