սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը, իսկ մինչև 30% յուղայնության սերուցքը օգտագործվում է հարուստ համ և թանձրություն հաղորդելու համար:
Որոշ բաղադրատոմսերում այն կարելի է փոխարինել կաթի և կարագի համադրությամբ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/tavari-lezu-3-sousnerov-12-420x400.jpg)
Տավարի լեզու 3 տեսակի սոուսով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/12/terrin-hndkahavi-msov-pistakov-10-420x400.jpg)
Թեղին հնդկահավի մսով և պիստակով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/12/txvacq-kitronov-10-420x400.jpg)
Թխվածք կիտրոնով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/arag-napoleon-12-420x400.jpg)
Արագ նապոլեոն
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-leningradyan-14-420x400.jpg)
Տորթ «Լենինգրադյան»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/shoklade-zefirayin-paxpaxak-8-420x400.jpg)
Շոկոլադե-զեֆիրային պաղպաղակ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/mrgayin-jele-9-420x400.jpg)
Մրգային ժելե
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/panna-kotta-10-420x400.jpg)
Պաննա-կոտտա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/tort-spitak-tryufel-18-420x400.jpg)
Տորթ ”Սպիտակ տրյուֆել”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/spagetti-bolonyez-9-420x400.jpg)
Սպագետտի բոլոնեզ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/mexrov-tort-hapalasi-kremov-23-420x400.jpg)
Մեղրով տորթ հապալասի կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/tort-nrbutyun-9-420x400.jpg)
Տորթ «Նրբություն»