սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը, իսկ մինչև 30% յուղայնության սերուցքը օգտագործվում է հարուստ համ և թանձրություն հաղորդելու համար:
Որոշ բաղադրատոմսերում այն կարելի է փոխարինել կաթի և կարագի համադրությամբ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/pxrun-pirog-aznvamoriov-8-420x400.jpg)
Փխրուն պիրոգ ազնվամորիով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/nushov-shokolade-tort-balov-11-420x400.jpg)
Նուշով շոկոլադե տորթ բալով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/kartofilov-ddmikov-utest-5-420x400.jpg)
Կարտոֆիլով և դդմիկով ուտեստ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/karamelayin-sous-5-420x400.jpg)
Կարամելային սոուս
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/pxrun-pirog-balov-10-420x400.jpg)
Փխրուն պիրոգ բալով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/kanach-volorov-krem-apur-9-420x400.jpg)
Կանաչ ոլոռով կրեմ-ապուր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/shokoladov-balov-tort-9-420x400.jpg)
Շոկոլադով և բալով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/havi-mis-qarri-8-420x400.jpg)
Հավի միս «Քարրի»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/tort-paxpaxak-dzmeruk-10-420x400.jpg)
Տորթ-պաղպաղակ ”Ձմերուկ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/tort-geran-3-420x400.jpg)
Տորթ ՛՛Գերան՛՛
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/srchayin-jele-serucqov-8-420x400.jpg)
Սրճային ժելե սերուցքով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/shokolade-tort-bananov-10-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ բանանով