սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը, իսկ մինչև 30% յուղայնության սերուցքը օգտագործվում է հարուստ համ և թանձրություն հաղորդելու համար:
Որոշ բաղադրատոմսերում այն կարելի է փոխարինել կաթի և կարագի համադրությամբ:
Չամիչով բուլկի
Պաստա դդումով և բեկոնով
Դդումով կրեմ-ապուր
Tagliatelle մակարոն բոլոնեզ սոուսով
Մսով թեղին բեկոնով և պիստակով
Սրճային բեզե ջնարակով
Ջեռեփուկ կարտոֆիլով և մսային լցոնով
Տորթ Օպերա
Խնձորով շոկոլադապատ կարկանդակ
Ձուն լավաշի մեջ
Տորթ «Սպարտակ»
Տնական երշիկ հավի մսից