սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը, իսկ մինչև 30% յուղայնության սերուցքը օգտագործվում է հարուստ համ և թանձրություն հաղորդելու համար:

Որոշ բաղադրատոմսերում այն կարելի է փոխարինել կաթի և կարագի համադրությամբ:

Տորթ Պրագա
Տորթ Ռաֆաելլո
Մրգային միջուկով քափքեյք
Պաստա “Ֆետուչինի”
Շոկոլադե կրեմ-լիկյոր
Պաստա Կարբոնարա
Սնկով կրեմ-ապուր
Կաթնաշոռային “Եղևնիներ”
Էկլեր
Էկլեր ”Կարապներ”
Հացուտիկ հավի թոքով և չերրի լոլիկով
Հնդկահավի միսը շերտավոր խմորի մեջ
...56...