սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/cheescake-sev-hagharji-mussov-13-420x400.jpg)
Չիզքեյք սև հաղարջի մուսսով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/vanilayin-bulkiner-15-420x400.jpg)
Վանիլային բուլկիներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/ciranov-tort-16-420x400.jpg)
Ծիրանով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-vagr-19-420x400.jpg)
Տորթ զոլավոր բիսկվիթով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-tandz@-karameli-mej-20-420x400.jpg)
Տորթ «Տանձը կարամելի մեջ»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/cheescake-bezeov-19-420x400.jpg)
Չիզքեյք բեզեով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/hndkakan-konfet-burfi-5-420x400.jpg)
Հնդկական կոնֆետ «Բուրֆի»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/shokolade-tort-aranc-txelu-12-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ առանց թխելու
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tryufelyan-tort-10-420x400.jpg)
Տրյուֆելային տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tart-vanilayin-kremov-balov-9-420x400.jpg)
Տարտ վանիլային կրեմով և բալով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-zaher-17-420x400.jpg)
Տորթ Զահեր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-mars-10-420x400.jpg)
Տորթ «Մարս»