սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/chescake-brauni-aznvamoriov-10-420x400.jpg)
Չիզքեյք «Բրաունի ազնվամորիով»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/snkov-pirog-10-420x400.jpg)
Սնկով պիրոգ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-gvadelupa-14-420x400.jpg)
Տորթ «Գվադելուպա»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/snkov-krem-apur-1-420x400.jpg)
Սնկով կրեմ-ապուր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/kartofilayin-utest-suluguni-panrov-5-1-420x400.jpg)
Կարտոֆիլային ուտեստ սուլուգունի պանրով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-maronier-11-420x400.jpg)
Տորթ «Մարոնիեր»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/fransiakan-axander-chox-6-420x400.jpg)
Ֆրանսիական աղանդեր «Choux» վանիլային կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-shokolade-franbuaz-14-420x400.jpg)
Տորթ «Շոկոլադե Ֆրամբուազ»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-muss-simfonia-13-420x400.jpg)
Տորթ-մուսս «Սիմֆոնիա»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-opera-8-420x400.jpg)
Տորթ Օպերա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/enkuyzov-cheescake-karmir-haxarjov-14-420x400.jpg)
Նուշով չիզքեյք կարմիր հաղարջով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/shokolade-tort-triple-14-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ «Triple»