սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/cheecake-sev-salorachrov-2-420x400.jpg)
Չիզքեյք սև սալորաչրով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-karamelayin-kapuchino-14-420x400.jpg)
Տորթ «Կարամելային կապուչինո»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/shokolade-tort-Carrement-Chocolate-9-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ «Carrément Chocolate»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/kaneloni-msayin-mijukov-7-420x400.jpg)
Կանելոնի մսային միջուկով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-kitronov-fresh-10-420x400.jpg)
Տորթ «Կիտրոնով ֆրեշ»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tartaletkaner-lolikov-panrov-8-420x400.jpg)
Տարտալետկաներ լոլիկով և պանրով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/lvovyan-shorakarkandak-7-420x400.jpg)
Լվովյան շոռակարկանդակ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/shokolade-txvacq-mussov-aznvamoriov-13-420x400.jpg)
Շոկոլադե թխվածք մուսսով և ազնվամորիով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/proftoli-shokolade-kremov-9-420x400.jpg)
Պրոֆիտրոլներ շոկոլադե կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/axander-brazilakan-9-420x400.jpg)
Աղանդեր «Բրազիլական»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-delikat-narnjov-13-420x400.jpg)
Տորթ «Դելիկատ» նարնջով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-diabella-12-420x400.jpg)
Տորթ «Diabella»