սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/katnashorov-kerasov-jele-6-420x400.jpg)
Թթվասերով և կեռասով ժելե
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/cheescake-juuniors-17-420x400.jpg)
Չիզքեյք JUNIOR’S-ից
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/ddumov-tort-norovi-13-420x400.jpg)
Դդումով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/tort-napoleon-12-420x400.jpg)
Տորթ ”Նապոլեոն”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/narnjov-tort-12-420x400.jpg)
Նարնջով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/fransiakan-ekler-ladureeic-13-420x400.jpg)
Ֆրանսիական էկլերներ «Laduree»-ից
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/tort-bananov-12-420x400.jpg)
Տորթ բանանով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/txvacqablitov-tort-elaki-mussov-13-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթով տորթ ազնվամորու մուսսով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/shokolade-axander-balov-11-420x400.jpg)
Շոկոլադե աղանդեր բալով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/tort-sufle-elakov-bananov-13-420x400.jpg)
Տորթ սուֆլե ելակով և բանանով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/shokolade-krem-axander-9-420x400.jpg)
Շոկոլադե կրեմ-աղանդեր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/shokolade-tart-karamelov-13-420x400.jpg)
Շոկոլադե տարտ կարամելով