սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/xndzorov-tort-norovi-24-420x400.jpg)
Խնձորով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/panrov-sous-8-420x400.jpg)
Պանրով սոուս
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/hataptxayin-panna-kotta-5-420x400.jpg)
Հատապտղային պաննա-կոտտա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/txvacq-baunti-9-420x400.jpg)
Թխվածք Բաունտի
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/xaxoxov-@nkuyzov-tort-10-420x400.jpg)
Խաղողով և ընկույզով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/karamelayin-paxpaxak-8-420x400.jpg)
Կարամելային պաղպաղակ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/germanakan-pirog-kuxen-10-420x400.jpg)
Գերմանական պիրոգ ”Կուխեն”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/serucqayin-axander-yelaki-mijukov-6-420x400.jpg)
Սերուցքային աղանդեր ելակի միջուկով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/ananasov-tart-kokosi-qerukov-6-420x400.jpg)
Անանասով տարտ կոկոսի կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/shokolade-tort-@nkuzayin-kremov-9-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ ընկուզային կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/shokolade-tort-zaher-5-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ «Զահեր»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/spanaxov-yogurtov-tort-11-420x400.jpg)
Սպանախով և յոգուրտով տորթ